Nike England Home Shirt 2024 Adults

729,00 kr.

Farve:

Hvid

Størrelse:

Produktkode: 370781

Nike introducerer England Hjemme Trøjen 2024, den perfekte måde at heppe på det engelske fodboldhold i UEFA Euro 2024 Mesterskabet. Lavet i høj kvalitet polyester med revolutionerende Dri-FIT teknologi, absorberer denne England fodboldtrøje sved og fordamper det for at holde dig tør og komfortabel, uanset hvor højt spillet er. En foldover krave er omkranset af korte ærmer og en lige kant, der giver bevægelsesfrihed og et klassisk look.

Englands traditionelle hvide farve er fuldt ud på display, denne gang hævet med stribede manchetter og nakkebånd, inspireret af de ikoniske træningsdragter, som den legendariske manager Alf Ramsey bar. En broderet stjerne på brystet fejrer holdets triumf ved VM i 1966, mens Three Lions-emblemet stolt viser din støtte til det nationale hold. Nikes ikoniske Swoosh fuldender det nye England trøje design med et strejf af sportstøjets fremragenhed.

Med hver eneste syning og detalje repræsenterer denne trøje passionen og dedikationen af engelsk fodbold. Slut dig til et globalt fællesskab af fans og bær stolt denne trøje, mens du hepper på Harry Kane og holdets rejse til sejr.

Stof: 100% polyester. Kan maskinvaskes.