Tecnifibre TF-X1 275

939,00 kr.

Farve:

Hvid/Sort

Størrelse:

Produktkode: 765863

TF-X1: KRAFT HAR EN NY FØLELSE! Tennis er en konfrontations- og kampsport. En søgen efter balance mellem styrke og kontrol, angreb og forsvar. Det er en meget intens sport, og spillere skal kunne organisere sig hurtigere og være i stand til at spille kraftfulde slag i enhver position. Derfor er TF-X1, vores nye generation af ketsjere, blevet skabt for at øge KRAFTEN, samtidig med at STABILITET, SPILBARHED og KOMFORT maksimeres takket være innovationerne fra Tecnifibre TecniLab.

TF-X1 er blevet udstyret med en ny rammeergonomi med en rundere hovedform og forstærkede rammeafsnit for at tilbyde mere kraft og stabilitet. En ny Isoflex-teknologi er blevet udviklet for at opretholde samme boldhastighed og præcision på både centreret og off-center hits. Isoflex fungerer ved at variere stivheden af rammen selv for at balancere fleksibiliteten af strengene. Længere strenge bøjer lettere end korte strenge. Så vi giver en stivere sektion på de korte strenge, som tvinger strengen til at bøje mere, og vi har en blødere rammeafsnit på de længere strenge, som begrænser strengens bøjning. Resultatet er en mere konsekvent strengsengsfleksibilitet, hvilket resulterer i en forbedret, større sweetspot.

Ketsjerspecifikationer:

Ketsjermateriale - Grafite Ketsjerhovedstørrelse - 680 cm² / 105 in² Ketsjervægt - 275 g Strengemønster - 16 x 19 Strenget

Sammen med det iøjnefaldende design og pops af fluorescerende gul på ketsjeren er en af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved TF-X1 brugen af X-Damp-teknologi i ketsjerhåndtaget. I bunden af håndtaget er en gul 20 g rustfrit stålmasse, der sidder i en sort elastomerstøtte inden i enden af håndtaget, og som kan bevæge sig rundt. Dette dæmpningssystem reducerer lavfrekvente vibrationer med 36%, hvilket giver en meget mere behagelig ketsjer til spilleren, der ikke går på kompromis med kraften. Lavfrekvente vibrationer er dem, der spreder sig op i albuen og forårsager træthed og potentielle skader såsom tennisalbue.