Nike Paris Saint-Germain Home Shirt 2024 2025 Adults

729,00 kr.

Farve:

Blå

Størrelse:

Produktkode: 379922

Nikes Paris Saint-Germain Hjemme Trøje fra sæsonen 2024/25 er en hyldest til det uopløselige bånd mellem klubben og dens fans.

Bygget med høj kvalitet polyester og innovativ Dri-FIT teknologi, garanterer denne trøje overlegen komfort og exceptionelle fugttransporterende egenskaber, der holder dig kølig og tør selv under de mest intense kampe.

Den ribbede rund hals, korte ærmer med ribbede manchetter og lige kant giver en klassisk silhuet, det slående penselstrøg design i midten er en perfekt repræsentation af pariser elegance og kreativitet parret med en mesterholds grusomhed og beslutsomhed. Paris Saint-Germain holdets emblem og Nike swoosh branding er broderet på brystet for at fuldende looket.

Uanset om du er på Parc des Princes eller hepper langt væk, så udstråler denne trøje passionen og stoltheden hos Paris Saint-Germain fans over hele verden. Ideel til enhver kampdag eller særlig lejlighed, er Paris Saint-Germain Hjemme Trøje 2024 2025 et must-have for ægte fans, der ønsker at vise deres ubrydelige støtte til en af de mest succesrige fodboldklubber i Frankrig.

Vask: Maskinvaskbar ved 30 grader.