Nike Nigeria Home Shirt 2024 Adults

729,00 kr.

Farve:

Hvid

Størrelse:

Produktkode: 370938

Præsentering af Nike Nigeria Hjemme Trøjen 2024, et vidnesbyrd om den passion og stolthed, der forener fodboldfans over hele verden. Uanset om du hepper fra tribunerne eller spiller dit eget spil, så udstråler denne Nigerianske Fodboldtrøje hjertet og ånden i spillet, modelleret efter spillerne på banen.

Fremstillet af en førsteklasses polyester-fremstilling, kombinerer denne afslappede pasform silhuet ekstraordinær kvalitet med uovertruffen komfort. Udstyret med Nike Dri-FIT teknologi, fjerner denne trøje aktivt sved fra din hud, hvilket sikrer hurtig fordampning, der holder dig tør og komfortabel, selv under de mest intense kampe. Designet til at betale en sand hyldest til holdet, er denne trøje overvejende hvid med grønne og røde detaljer, der symboliserer holdets ånd og energi.

Men det, der virkelig adskiller denne trøje, er brugen af ordet 'NAIJA' på brystet, der tilføjer en unik og kraftfuld erstatning for det nigerianske våbenskjold. Indrammet med en firkantet halsudskæring og korte ærmer for bevægelsesfrihed, er Nike swoosh stolt placeret på brystet, hvilket yderligere cementerer dens status som et symbol på fremragenhed.

Sammensætning: Polyester. Se vaskeanvisning.