Nike Netherlands Away Shirt 2024 Adults

599,00 kr.

Farve:

Blå

Størrelse:

Produktkode: 379956

Præsenterer Nike Holland Udebanetrøje 2024, et stykke tøj, der udtrykker den rige arv og passionerede ånd af Oranje. Designet til 2024 Euro, denne ekstraordinære trøje fejrer identiteten af Holland, viser en energisk blå farve sammen med ikoniske orange accenter. Inspireret af den hædrede hollandske kunstbevægelse De Stijl, er det allover print design et vidnesbyrd om nationens kunstneriske arv.

Fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, hylder denne trøje holdets afstamning. Inden i stoffet kan der findes subtile detaljer af løve og løvinde, der symboliserer holdets stolte arv og stærke beslutsomhed. Skabt af polyester indlejret med Nike Dri-FIT teknologi, flytter denne trøje sved væk fra din hud, sikrer hurtigere fordampning og holder dig tør og komfortabel selv under de mest intense kampe. Plus med dens korte ærmer og en v-udskæring skabes ubegrænset bevægelsesfrihed - så du kan give alt til dit hold.

Med en kronegrafik på indersiden og prydet med holdets Lion crest på brystet, er denne trøje en stolt showcase af din ubøjelige støtte. Og selvfølgelig fungerer den ikoniske Nike swoosh logo som et symbol på Nikes dedikation til sportslig fremragende, sikrer at du og dit elskede hold er udstyret med det bedste. 100% polyester. Maskinvask i henhold til plejelabelinstruktioner.