Nike Air Zoom Vomero 16 Men's Running Shoe

549,00 kr.

Farve:

Sort/Hvid

Størrelse:

Produktkode: 212337

Præsentering af Nike Air Zoom Vomero 16 løbeskoen, som er det ultimative inden for præstation for den moderne atlet. Nike har længe været synonym med at presse grænserne for atletisk fodtøj og leverer konsekvent produkter, der blander innovation med stil. Vomero-serien er et vidnesbyrd om denne arv og tilbyder løbere en harmonisk balance mellem komfort og præstation.

Designet til de lange dage, hvor både udholdenhed og energi er nøglen, er disse Nike løbesko lavet med en konstrueret mesh-overdel, der giver optimal åndbarhed og en let følelse. Zoom X-mellemsålen tilbyder responsiv støddæmpning, absorberer stød og giver en enestående energiretur, når du løber på vejen. Med en polstret konstruktion vil dine fødder forblive komfortable kilometer efter kilometer. Gummisålen sikrer et sikkert greb på forskellige overflader, mens snørebåndene tillader en personlig pasform.

Sikret med en fuld snørelukning for en sikker pasform, når du skal opnå dit personlige bedste, tilbyder hælklemmen stabilitet på ujævne overflader, hvilket gør hver løbetur så glat som den er behagelig. Uanset om du træner til et maraton eller løber på fortovet for sjov, er Nike Air Zoom Vomero 16 den perfekte følgesvend. Udstyr dig og oplev det ultimative inden for løbepræstation med Nike.

Overdel: Konstrueret Mesh. Sål: Gummi.