adidas Argentina Home Shirt 2024 Adults

679,00 kr.

Farve:

Hvid/Blå

Størrelse:

Produktkode: 371233

Præsentering af adidas Argentina Hjemmebanetrøje 2024 til voksne. Gør dig klar til den ultimative fodboldoplevelse med dette bemærkelsesværdige stykke sportstøj. Fremstillet med præcision, er denne trøje et bevis på adidas' engagement i kvalitet, komfort og holdbarhed.

Lavet af genanvendt polyester, sikrer en vævet strikket stof en hyggelig og åndbar pasform, så du kan yde dit bedste på banen. AEROREADY-teknologien fjerner sved, så du holdes kølig og tør under intense kampe. Den almindelige pasform og ribbede crewneck tilbyder ubegrænset bevægelse og en behagelig følelse, så du kan spille dit bedste spil uden distraktion.

Designet til at fejre lidenskaben hos argentinske fans, har denne trøje symboler, der forener nationen: flaget, trøjen og musikken, der følger med. Farveblok-stripe-detaljen med adidas' varemærke 3-stripe-design på skuldrene tilføjer et stilfuldt touch. Med Solen af Maj under kraven bagpå, der symboliserer Argentinas nationale identitet. Den guld-accenterede ikoniske adidas 3-stripe logo, sammen med tre-stjernet broderi, hylder Argentinas berømte sejr i Qatar, så du kan vise din stolthed og loyalitet. Uanset om du hepper fra tribunerne eller spiller dit hjerte ud på banen, er denne fodboldtrøje den perfekte følgesvend.

Vask: Maskinvaskbar ved 30 grader.