adidas Argentina Away Shirt 2024 Adults

679,00 kr.

Farve:

Klar Blå

Størrelse:

Produktkode: 371553

Præsenterer adidas Argentina Away Shirt 2024 til voksne, en fodboldtrøje, der repræsenterer stolthed og passion. Forkæl dig selv med denne trøje, så du kan vise din kærlighed til det argentinske landshold.

Lavet af genanvendt polyester, sikrer den vævstrikkede konstruktion holdbarhed og komfort på og uden for banen. AEROREADY-teknologien holder dig kølig og tør ved at fjerne sved. Med en almindelig pasform og korte ærmer tillader denne trøje ubegrænset bevægelse, hvilket gør den perfekt til intense kampe og træningssessioner. Den ribbede v-hals tilføjer et strejf af raffineret stil, mens meshindsatserne på siderne og ærmerne forbedrer åndbarheden.

Inspireret af nationens livlige musikscene, fanger det livlige farveskema designet energien og ånden i Argentina. Den ikoniske 3-stribe design over skuldrene sammen med holdets emblem og 3-stripe logo broderet på brystet stolt. Som et særligt touch har trøjen Solen af Maj under kraven bagpå, der symboliserer Argentinas nationale identitet. For at fejre holdets triumf i Qatar er et guldtone-emblem trykt på brystet. Uanset om du hepper fra tribunen eller spiller på banen, er denne fodboldtrøje den perfekte følgesvend.

Vask: Maskinvaskbar ved 30 grader.