Nike Tiempo Legend 10 Academy Junior Astro Turf Football Boots

379,00 kr.

Farve:

Sort/krom

Størrelse:

Produktkode: 086149

De Nike Tiempo Legend 10 Academy Junior Astro Turf fodboldstøvler er det perfekte udstyr til at hæve dit spil til legendarisk status. Nike, et brand synonymt med fremragenhed, udfordrer grænserne for innovation og teknologi for at skabe fodtøj, der overstiger forventningerne. Selv legender finder måder at udvikle sig på, og disse støvler er ingen undtagelse.

Med det helt nye FlyTouch Lite-engineered læder tilbyder de en grad af blødhed og åndbarhed, der overstiger naturligt læder. Den dobbeltlagrede mesh tilføjer åndbarhed og sikrer en sikker pasform uden at strække for meget. Mikroprikkerne på overdelen forstærker berøringszonerne for skydning, dribling og pasning, så hver bevægelse er glat og præcis.

Designet med dit ultimative komfort i tankerne, former FlyTouch Lite-engineered læder sig efter din fod og giver en tilpasset pasform uden at gå på kompromis med holdbarheden. Mesh-tungen med ekstra polstring tilbyder en sikker følelse og komfort i nøgleområder, mens mikrofiberforingen skaber en premium følelse. Udstyret med en fuld snørelukning og en gummisål til trækkraft på gade-, bane- og indendørs overflader, er disse støvler alsidige og klar til enhver lejlighed. Den bløde, fjedrende skummellemsål og polstrede indersål giver enestående komfort og støtte, så du kan fokusere på dit spil uden distraktioner.

Stol på den ikoniske Nike-swoosh, et symbol på kvalitet og ydeevne.

Sammensætning: Overdel: læder. Foring: tekstil. Sål: gummi. Pleje: Følg plejeinstruktionerne.