Puma Deviate Nitro 2 Mens Running Shoes

1.249,00 kr.

Farve:

Sort/Solnedgang

Størrelse:

Produktkode: 211906

Gør dig klar til at tage din løbestil til nye højder med Pumas Deviate Nitro 2 Herresko til løb. Ligesom sin forgænger er denne sko taget til det næste niveau af ydeevne og tilbyder maksimal støddæmpning for en uovertruffen løbeoplevelse.

Med en åndbar mesh-overdel holder disse sko dine fødder kølige og komfortable, selv under de mest intense løb. Opdateringen inkluderer NITRO Elite-skum, der giver forbedret responsivitet og energiretur med hvert skridt. Sig farvel til hælskred med den omformulerede kravedesign, der sikrer en sikker og stabil pasform, der støtter dine fødder gennem hele dit løb. TPU-hælskærmen tilføjer ekstra stabilitet, så du kan presse dine grænser med tillid.

Den lettere og asymmetriske base af disse sko forbedrer din naturlige bevægelse og tilbyder optimal støtte og komfort på tværs af alle afstande, fra korte sprint til maraton og endda ultraløb. Komplet med den ikoniske PUMA Formstrip på den laterale side, yder disse sko ikke kun ydeevne, men også en dristig erklæring. Designet til neutrale pronatorer er Deviate Nitro 2 Herresko til løb de perfekte ledsagere for dem, der søger hastighed, udholdenhed og kompromisløs ydeevne.

Sammensætning: Overdel: tekstil og læder. Foring: syntetisk. Sål: gummi. Pleje: Maskinvaskbar ved 30 grader. Hæl-til-tå-drop: 8 mm.