Nike Tiempo Emerald Legend 10 Elite Artificial Ground Pro Football Boots

2.049,00 kr.

Farve:

Teal/Sail

Størrelse:

Produktkode: 263236

Mens verden fejrer 30 år med Tiempo, så udstråler disse Tiempo Emerald Legend 10 Elite Kunstgræs Fodboldstøvler fra Nike ånden i fodbold med deres innovative funktioner og præstationer.

Konstrueret med det helt nye FlyTouch Plus læder, former disse støvler sig efter din fod og giver en behagelig og personlig pasform. Udstyret med mikroprikker på overdelen, forstærker det berøringszonerne og sikrer optimal boldkontrol og præcision. Flyknit-materialet omkring anklen tilføjer et ekstra lag sikkerhed, så du føler dig låst fast, når du laver dine træk. All Conditions Control-teknologien sikrer, at du dikterer spillets tempo, uanset vejret. Uanset om det er vådt eller tørt, giver ACC-teknologiens gribe tekstur dig forbedret kontrol over bolden.

Disse støvler er lettere og mere elegante end nogen anden Tiempo før, hvilket giver dig mulighed for at bevæge dig ubesværet på banen. Med en polstret indersål for ekstra komfort og en plade, der placerer kegleformede knopper i hælen for optimal trækkraft og stabilitet, tilbyder disse støvler den perfekte kombination af præstation og støtte.

I en åndeløs smaragdfarve, med Nike Swoosh branding stolt vist på begge sider, er disse støvler mere end bare fodtøj - de repræsenterer et engagement i fremragende præstationer på og uden for banen. Slut dig til Tiempo-arven og erobr spillet med Nikes Tiempo Emerald Legend 10 Elite Fodboldstøvler. Udfold dine færdigheder, inspirer ærefrygt og lad verden vidne om din fodboldfærdighed.

Sammensætning: Overdel: syntetisk læder. Foring: syntetisk. Sål: syntetisk. Følg plejeinstruktionerne.