Merrell Moab 3 Hiking Shoe Mens

759,00 kr.

Farve:

Pekannød

Størrelse:

Produktkode: 183080

Præsenterer Merrell Moab 3, en innovativ vandresko perfekt til den eventyrlystne person, der søger en pålidelig og behagelig fodtøjsmulighed. Designet med en overdel lavet af griseskind og åndbart mesh, tilbyder disse sko den største komfort selv under de mest intense vandreture. Med en klokkeformet tunge for at holde snavs ude, kan du trygt krydse ethvert terræn, mens den beskyttende gummihæl og tåkappe øger holdbarhed og beskyttelse. Ydersiden er komplet med genanvendte snørebånd og bånd, der viser Merrells fortsatte dedikation til bæredygtighed.

Indvendigt har Moab 3 en åndbar mesh-foring og en Kinetic Fit ™ ADVANCED aftagelig kontureret indlægssål. Denne indlægssål giver medium støtte og forstærket hælpude, der giver enestående komfort selv på lange vandreture. Den formede nylonbue-skaft tilbyder stabilitet, mens Merrell Air Cushion i hælen absorberer stød, reducerer belastning på fødderne. Komplet med Vibram® TC5+ ydersål, leverer disse sko enestående trækkraft til forskellige udendørs multisportsaktiviteter.

Den ideelle ledsager til enhver vandretur, disse sko kombinerer komfort, holdbarhed og ydeevne for at hæve din udendørs oplevelse. Overdel: læder og mesh. Foring: mesh. Sål: syntetisk. Se vedligeholdelsesinstruktioner.