Jeep 3P Ctn Boot Sck Ld00

79,00 kr.

Farve:

Navy/Rose - Marineblå/Rose

Størrelse:

Produktkode: 723309

Så bløde at røre ved i en naturlig, bomuldsrig tung garnstrikk med en behageligt kraftig fornemmelse, er disse Jeep Luxury Terrain Boot Socks til damer, der er tilgængelige her som en triple pack, præcis de sokker, du har brug for, når du trækker i de pålidelige, robuste vandrestøvler og gåstøvler, eller du klæder dig ud til at udforske ru, ustabile eller varierede terræner. Fødderne på disse støvlesokker inkluderer en halv polstret terry loop bunke, der øger deres isoleringsevne for ekstra varme.

Den bomuldsrige polstring i fødderne hjælper med at absorbere fugt, holder huden tør og beskytter hæle, tæer og såler mod de daglige aktivitetsstress, påvirkninger og stød, der kommer fra at gå, klatre, løbe eller hoppe. Stilen på disse støvlesokker til kvinder er en besætningslængde, der er egnet til at bære med alle ankelsko, i en blanding af kontrastfarvede ensfarvede og marl garner. De har sportsstribet detalje manchetter og en fed Jeep-scriptlogo vævet ind i benet.

Disse luksuriøst bløde og åndbare Jeep-bomuldssokker til støvler er strikket med brede ribbede ben, sportsstribet detalje manchetter og en fed Jeep-scriptlogo vævet ind i benet. Den ribbede strik giver dem en god benpasning uden unødvendig stramhed.