Puma Hyrox T-Shirt Mens

209,00 kr.

Farve:

Manc/Hvid

Størrelse:

Produktkode: 621463

Præsenterer Puma x Hyrox T-Shirt Herre, en kraftfuld kombination af styrke og stil, der vil tænde din præstation. Designet som en del af Hyrox Men's Collection, er denne t-shirt din ultimative følgesvend til at erobre din Hyrox rejse.

Gør dig klar til at udfordre dine grænser med dens bløde stof, der giver høj kvalitetskomfort og åndbarhed. Med dens almindelige pasform og lige kant sikrer denne t-shirt en flatterende silhuet, der passer til enhver kropstype. Crew neckline og korte ærmer tilbyder et klassisk look, der aldrig går af mode.

Hyrox og Puma Cat logoerne trykt på brystet tilføjer et strejf af atletisk autenticitet. Men vent, der er mere! 'Hyrox Manchester Est 2017' grafikken på bagsiden hylder den spændende lancering af Hyrox fitness racing, hvor en 1 km løb kombineres med funktionelle træningsstationer, gentaget otte gange. Uanset om du træner eller hepper på konkurrencen, er Puma x Hyrox T-Shirt din ultimative partner til at udfordre grænser og nå nye højder. Snør dine sko, tag fat i denne t-shirt og udløs atleten i dig!

Omsorg: Se producentens retningslinjer for plejeinstruktioner.