adidas Ultraboost 1.0 Shoes Mens

649,00 kr.

Farve:

Kulstof/Csort

Størrelse:

Produktkode: 210786

Gør dig klar til at dominere spillet med Ultraboost 1.0 Shoes Mens fra adidas. Disse teknologisk avancerede sneakers fusionerer komfort, støtte og stil i hvert skridt.

Fremstillet med en innovativ adidas PRIMEKNIT-overdel, omslutter disse sko dine fødder med en tætsiddende, fod-omfavende pasform. Den fuldkornede læderhælkappe giver ekstra støtte og stabilitet, så hver eneste skridt er stabil og selvsikker. Sig farvel til plastaffald med disse miljøbevidste sneakers, lavet af 50% genanvendt plastaffald og genanvendt polyester. Den legendariske BOOST-mellemsål tilbyder energiretur, der skubber dig fremad med hvert træk. Stretchweb-ydersålen, lavet med Continental Rubber, garanterer enestående trækkraft på enhver overflade og sikrer en glat tur, uanset hvor dine eventyr tager dig hen. Designet med en støttende hælkonstruktion, snørelukning og rund tå, tilbyder disse sko den perfekte pasform, samtidig med at de fremhæver din stil.

Tone-i-tone burdesignet, med den ikoniske 3-stribe konstruktion på siderne, tilføjer et strejf af atletisk elegance. Uanset om du løber en lang tur eller udfordrer dine grænser i fitnesscentret, vil Ultraboost 1.0 Shoes Mens holde dig stridende komfortabelt og selvsikkert.

Sammensætning: Overdel: tekstil. For: tekstil. Sål: gummi. Pleje: Se producentens vejledning til plejeinstruktioner.