adidas adias Tensaur Hook and Loop Shoes Infant Girls

239,00 kr.

Farve:

Hvid/Rosa

Størrelse:

Produktkode: 021627

adidas præsenterer disse Tensaur Hook and Loop Sko, designet til at tænde din lille éns passion for eventyr fra begyndelsen. Disse pigesko er designet med overdele af syntetisk læder, som giver både holdbarhed og stil, der vil vare over tid. Runde tæer sikrer et klassisk look og fri bevægelighed, så din lille eventyrer kan udforske uden afbrydelser. At tage skoene på og af er en leg med touch-fastened hook and loop bånd - ingen mere bøvl med snørebånd! Polstrede kraver og tekstilforinger tilbyder en blød og hyggelig pasform, der sikrer hele dagen komfort for din lille éns voksende fødder.

Klassiske gummisåler er specielt designet til ikke at efterlade mærker, så du kan lade din lille opdagelsesrejsende strejfe frit uden at bekymre dig om skrammer på gulvet. Solid blokfargning er accentueret med pops af livlig pink for et piget touch, som din lille dame vil elske. Den ikoniske 3-Stripes-motiv på siderne tilføjer et strejf af adidas' signaturstil, mens det vævede Badge of Sports-patch på tungen viser mærkets engagement i excellence.

Uanset om det er en legedate i parken, en ekspedition gennem en blomsterbed eller løb rundt i huset, er adidas' Tensaur Hook and Loop Sko perfekte til din bébé.