adidas Powerreact Training Medium Support 3-Stripes Bra Womens

99,00 kr.

Farve:

Grå/Hvid

Størrelse:

Produktkode: 340270

Hæv dine træninger og slå dine personlige rekorder med adidas' Powerreact Træning Medium Støtte 3-Stripes Bh, en alsidig og højt ydende træningstaske, designet med din komfort og præstation i tankerne. Fremstillet af strækbart genanvendt polyester interlock-stof, tilbyder denne bh en perfekt pasform, der bevæger sig med din krop under enhver træning. AEROREADY fugttransporterende teknologi absorberer sved, så du forbliver tørrere og køligere i længere tid. Ingen flere forstyrrelser fra ubehag eller klæbrighed; fokus på at nå dine fitnessmål.

Med sin scoop-hals, skulderstropper og X-ryg lavet af mesh, giver denne bh fremragende støtte og bevægelsesfrihed. Den aftagelige polstring giver dig mulighed for at tilpasse pasformen til din præference og forbedre din komfort. Den elastiske kantlinje sikrer en sikker og tætsiddende pasform, der ikke går på kompromis med fleksibiliteten. Hold dig på trend med de monokromatiske farvekombinationer og kontrasterende 3-stribe motiver på siderne, der viser den ikoniske adidas-stil. adidas-logoet på brystet og bagkanten tilføjer et strejf af sporty autenticitet. Perfekt til aktiviteter med medium påvirkning som træning i fitnesscenter, yoga eller Pilates, er adidas' Powerreact Træning Medium Støtte 3-Stripes Bh der for at holde dig yde dit bedste.

Stof: 88% genanvendt polyester og 11% elastan interlock. Maskinvask koldt: Tjek tøjetiketten for præcise plejeinstruktioner.