adidas Aeroimpact Training Light-Support Bra Womens

85,00 kr.

Farve:

Sort

Størrelse:

Produktkode: 342824

Præsenterer adidas' Aeroimpact Trænings Light-Support BH - den perfekte træningsmakker til en atletisk go-getter. Lavet til lav-impact øvelser som yoga og pilates, er denne performance top lavet af en strækbar genanvendt polyester adiflex stof, der har AEROREADY fugttransporterende teknologi, der absorberer og fordampes din sved - hjælper dig med at holde dig køligere og tørrere i længere tid. Scoop halsudskæringen, indrammet af justerbare skulderstropper og en racerback, tilbyder en sikker pasform, mens aftagelige puder leverer tilpasselig dækning.

Mesh panelindsatser på forsiden og bagsiden holder luften strømmende og sikrer optimal ventilation under træning, øger din udholdenhed. Den atletiske to-tone farvekombination og de ikoniske 3-Stripes motiver på forsiden og bagsiden bringer stil til dit aktive look. Med Badge of Sports-logoet stolt vist på siden, vil du føle dig som en mester, når du bærer denne pull-over bh. Så gør dig klar til at erobre dine fitnessmål med den selvtillidsfremmende Aeroimpact Trænings Light-Support BH. Det er tid til at frigive den frygtløse atlet i dig!

Stof: 79% genanvendt polyester og 21% elastan interlock. Maskinvask koldt: Tjek tøjetiketten for præcise plejeinstruktioner.