adidas Germany Home Shirt 2024 Adults

479,00 kr.

Farve:

Hvid

Størrelse:

Produktkode: 376365

Præsenterer adidas Tyskland Hjemme Trøje 2024 Voksne, en sand inkarnation af den uovervindelige ånd i tysk fodbold. Denne fodboldtrøje er mere end bare et stykke sportstøj; det er en fejring af de fire gange verdensmestre og alt, hvad de står for.

Lavet af genanvendt polyester interlock, tilbyder den en slank pasform og almindelig længde, der sikrer både stil og komfort på banen. Udstyret med AEROREADY teknologi, holder dig kølig og tør selv under de mest intense kampe. De korte ærmer og ribbet rund hals giver ubegrænset bevægelse, med mesh-paneler på underarmen, siden og nedre ryg, der tillader dig at flyve som ørnen, der inspirerer denne fodboldtrøjes design.

Det slående ørnefjer-inspirerede design pryder skuldrene, mens prægede detaljer fra det berømte DFB-logo gentages på forsiden. Med et vævet mærke og det ikoniske logo på brystet, viser din loyalitet sig stolt. Uanset om du hepper fra tribunen eller dominerer banen, er adidas Tyskland 2024 Hjemme Trøje Voksne den perfekte følgesvend til enhver lejlighed. Det er tid til at frigøre din indre fodboldlegende. Pleje: Maskinvask kold, se pleje for yderligere instruktioner.